ETT AXPLOCK AV GENOMFÖRANDEN

KUNDCASES

Vi har hjälpt många organisationer inom många olika branscher att arrangera konferenser och andra möten i Virtual reality. Läs om våra cases nedan och låt dig inspireras till ditt nästa event!

KONFERENS MED ICA-HANDLARNAS TOP 40 CHEFER

ICA-HANDLARNAS FÖRBUND

ICA-handlarnas samverkansdag

ICA-handlarnas Förbund medlemsorganisationen som håller Sveriges alla ICA-handlare samman. Varje år håller ICA-handlarnas Förbund en samverkansdag med sina top 40 chefer inom organisationen. De insåg att de ville göra någonting mer spännande än bara vanliga videomöten, och VR tillsammans med Around the Corner blev en självklarhet.


Utfallet blev oerhört lyckat, med kommentarer som "jag skrattade så att jag grät, detta blev en dag jag sent kommer glömma". Vad som gör detta case unikt är att vi valde att utnyttja olika plattformers styrkor under dagen. Vi tillhandhöll VR-headset som deltagarna sedan kunde använda hemma hos sig. Dessa användes för aktiviteter där deltagarna skulle umågs och diskutera med varandra. De hade även en studio på huvudkontoret varifrån de kunde live-streama TV-liknande segment, och Teamssamtal användes för att kommunicera mellan aktiviteterna.


EN ELEGANT EXAMENSCEREMONI I VIRTUAL REALITY

ERICSSON

Graduation Ceremony

Ericsson är en av världens största tillverkare av utrustning för att bygga nätverk för mobil kommunikation. Varje år håller de i en examensceremoni för sina nyanställda ingenjörer världen över. Eftersom det inte var möjligt att ses alla tillsammans fysiskt vände de sig till Around the Corner för att använda sig av VR.

Vi såg till att skapa en värld i VR som var full av elegans och glamour – som en ceremoni bör vara! Deltagarna var expetionellt nöjda, och trots att de befann sig utspridda i olika delar av världen kunde de umgås med varandra i virtuella lokaler. I detta event använde sig väldigt få utav VR-headset, utan istället använde de sina laptops, vilket funkar precis lika bra!


EN DIVISIONSKICKOFF MED ÖVER 200 DELTAGARE I VR

SWECO

Divisionskickoff

Sweco är ett internationellt konsultbolag som erbjuder tjänster inom arkitektur, infrastruktur och energi med mera. Med sin divisionskickoff 2021 ville de bryta ramarna för digitala konferenser och få ut det mesta av vad den digitala utvecklingen har att erbjuda. Efter att ledningsgruppen hade fått en demo av oss på Around the Corner blev valet som givet.


Vi skapade en upplevelse som var till brädden fylld av minnesvärda ögonblick. ”Gud vad roligt det har att verkligen träffa alla igen!” var en av alla glada kommentarer som deltagarna utbrast medan de deltog i specialutvecklade kickoffaktiviteter i VR, så som tävling i tornbygge och skattjakt. Dessutom fick de vistas i 3D-miljöer som var designade av Sweco själva – så som en digital tvilling av Magnentus Tower i Norrköping, varifrån sensordata från den riktiga byggnaden visualiserades i realtid!


INTRESSERAD?

BOKA ETT MÖTE MED OSS!

Fyll i dina uppgifter här så återkommer vi till dig och bokar ett möte. Vi ser fram emot att visa potentialen med Virtual reality för din organisation tillsammans med er.