VILKA VI ÄR

OM AROUND THE CORNER

Vår vision på Around the Corner är att människor ska kunna ha givande digitala möten i stora och små grupper, oavsett tekniknivå. VR ger fantastiska möjligheter för människor att kommunicera med varandra, vart man än befinner sig på jorden. Men för att så många människor ska kunna ta del av det som möjligt är det viktigt att den tekniska tröskeln är låg.

Företaget grundades under år 2020, när behovet av effektiva möten på distans var som störst. Vi består av eventexperter, ingenjörer och designers med en passion för att göra teknik lättillgänglig. Vi är varken de enda eller de första experterna inom VR. Men vi är de enda som kombinerar djup teknisk expertis med professionella och skalbara genomföranden.

The team at Around the Corner

Vi anpassar VR till era behov

Endast fantasin sätter gränserna för vad som går att åstadkomma med VR. Vi både utvecklar tekniken och anpassar den till riktigt värdeskapande applikationer för er. Vi skapar konferenser för hundratals människor, visualiseringar av framtida kontorslokaler, eller helt andra applikationer ni har behov av. Dessutom är vi flexibla i båra genomföranden och anpassar körschemat till era behov.

Vill du läsa mer om hur du kan använda VR i din verksamhet?

INTRESSERAD?

BOKA ETT MÖTE MED OSS!

Fyll i dina uppgifter här så återkommer vi till dig och bokar ett möte. Vi ser fram emot att visa potentialen med Virtual reality för din organisation tillsammans med er.