EVENTS

VAD ÄR ETT MÖTE I METAVERSUM

OCH HUR FUNGERAR DET?

"Wow, jag kunde knappt föreställa mig hur bra det här fungerade innan jag testade. Det är som att vi var där på riktigt". - Ann Lindström

Att mötas i Metaversum kommer med många fantastiska fördelar. Tekniken förenar sig med våra sinnen på ett sätt som får oss att uppleva den digitala världen som ytterst realistisk. Tack vare detta känns det som att vi kommer mycket närmre varandra när vi kommunicerar i ett Metaversum.

I grunden handlar det förstås om möten mellan människor där idéer förmedlas till varandra. Tack vare den smidiga tekniken kan detta kännas lika naturligt som vanliga fysiska möten. Precis som vid vanliga möten behöver man dock förbereda sig lite, och vi ser till att det går så smidigt som möjligt.

Demo

Även om vi försöker vårt bästa att visa alla fördelar och möjligheter med Metaversum, så sker inte den riktiga magin förrän vi sätter det i händerna på er. Det första steget i att genomföra ett möte i ett Metaversum är att få testa på det först. Vi är övertygade om att ni kommer se möjligheterna på direkten, precis som våra tidigare kunder såsom Pfizer, Ericsson och Sweco.

Planering

Er organisation behöver inte vara full av teknologiska genier för att ta fördel av detta. Vi planerar ert första möte tillsammans med er. Vare sig ni vill genomföra konferens, mingel, workshop, mässa eller hybridmöte så löser vi alla tekniska förberedelser. Tillsammans med er väljer vi en länplig plattform och Metaversum miljö så att ni kan fokusera på innehållet i erat möte. Det enda ni behöver ha är en ambition att er organisation ska ta fördel av vad den digitala utvecklingen har att erbjuda.

Utbildning

Våra hjärnor är gjorda för att se saker i tre dimensioner och därför är Metaversum väldigt intuitivt. Även om du eller någon i ditt team upplever sig at tummen mitt i handen när det kommer till teknik så kan du vara lugn. Vår filosofi är att alla ska kunna ta del av fördelarna med ett Metaversum oavsett tidigare teknikvana.

Genomförande

Hur just ert möte ska se ut är helt upp till er. Ni kan ha en konferens som är flera dagar lång, eller ett mingelevent som bara varar i någon timme. Det kanske lockar med en mässa som äger rum på Mars, eller varför inte ett hybridmöte i en digital tvilling av ert huvudkontor? Man kan delta i VR, via sin laptop eller smartphone. På så vis kan man göra skalbara möten som är tillgängliga för alla deltagare, oavsett antal.

Metaversum bjuder på en upplevelse som anpassar den digitala världen till ett format som är intuitivt för oss människor. När du visualiserar saker i 3 dimensioner kan du visa idéer och produkter med otrolig detaljrikedom, och vrida och vända på dem som om de vore där. Med digitala tvillingar kan du blotta information som tidigare var oskådlig och förstärka din omgivning med ett digitalt lager.

Men viktigast av allt kan du kommunicera med människor med klarthet, vart än de är. Ni kan ta fördel av Metaversum och öppna upp för värdeskapande kollaboration.

Vill du veta mer om vad Metaversum är och hur det fungerar?

INTRESSERAD?

BOKA ETT MÖTE MED OSS!

Fyll i dina uppgifter här så återkommer vi till dig och bokar ett möte. Vi ser fram emot att visa potentialen med Virtual reality för din organisation tillsammans med er.